Sunday, October 17, 2010

semut, lalat dan sup

ok cerita nie macam kotor sikit laa, HAHAHA.
tapi kotor-kotor pun aku dah KENYANG!
rasa macam nak muntahkan balik jew, uweksss!
HAHA pengotorkan? btw ini cerita makan.
done, i dinner dengan housemate tadi :)
then sampai kedai order makanan laa, nyum2!
makanan dah sampai then terus makan, yummy2!
tengah sedap-sedap makan TIBA-TIBA errr.
aku bangun dan terus buang apa yang ada.
ini bukan muntah ok, tapi buang something.
tapi yang peliknya seorang pun tak tanya aku buang apa.
huhu sedih juga la, apa la housemate aku nie. HAHA.
pelan-pelan aku telan nasi sampai habis. licin pinggan.
aku minum air sampai habis, sebab loyaaa!
sumpah kalau dorg tadi mesti dah kecoh tak puas hati.
tapi see aku diam jew, baikkan aku? heh ada kaitan ke?
HAHA readers guess what in my rice? cepat-cepat teka.














ok ini sangat-sangatlah kotor dan pengotor bagi aku.
dalam nasi goreng cendawan itu dihuni olehhhh
LALAT MATI YANG DAH MAMPUS!
huhu dah habis nasi satu pinggan sampai kenyang. the end  -.-










p/s : semut tu sebab dorg pernah minum situ then dalam tu ada
semut. yang sup pula err saja-saja jew tambah title  :)






bubye readers, semoga malam nie tidur tak muntah -.-

7 orang sedang senyum kucen:

:: cekodod :: said...

weh! aku da agak wehhh!!!!!
nsb baik ko xckp
weekkk

tyqa said...

huhu sadiskan? sedap giler weh nasi tuh! weekkkss -.-

zaty said...

cehhhh...x nk mkn c2 lg.....

not said...

wahhh..!!!kotornye...
uwekk...uwekk...uwekk....
ish, SUMPAH loya tekak aq weyh...!!!!
npe la cik tyqa ni baik ati sgt p hbis kn nasi 2...lain kali p bg tau kt tukang masak..so that diorng ganti yg baru...lain kali jgn diam2 k...

p/s:even kalo ganti yg baru pun aq xd selera nak mkn kt c2..
bye2 kdai2 mkn..tonight is the last night we eat at the stall.. ape ntah nama kdai uh, lupa sudah...(ni sebb semut ke..???)
huh..??ish, mintak simpang la...huhuhu
ok tyqa...semoga tdak muntah mlm nie ok...hihihhhihi

tyqa said...

zaty : hehe tp kdg2 sedap la kat situ

not : haha bukan apa kalau kecoh2 nti org pndg la, publisiti nti i HAHA. err serius tak nak mkn situ? sedap kowt kdg2. mira ckp daging mcm tikar getah jew liatnya HAHA. over kan? done semua dah kenyang, yummy

Fa-zlyn said...

oit..kedai mana korang g makan huh?? adoii..
gelinya...

tyqa said...

Fa-zlyn : err HAHA adalah kedai tuh, lokasi dirahsiakn sygg. peace!