Tuesday, December 28, 2010

kain ke NERAKA

taknak cakap lebih taknak cakap banyak  :)
kalau tengok tajuk mesti ada yang fahamkan.
kalau tak tau tengok gambar yang ada ok  :)




 


sumber google :)



ok fine nampak macam cantik tapi akibat lepas nie la.
tak nafikan aku sendiri ada baju kain jarang but 
pandai la pakai inner or something yang tak nampak
kulit badan ataupun bahasa indahnya aurat kita.
entry bukan nak tujukan kepada sesiapa pun but
actually kat tempat belajar aku nowdays aishhhh
ramai pula anak dara pakai baju yang jarang habis.
kadang-kadang nampak segala macam, maluuu ok.
bukan lecturer dan ustaz ustazah tak tegur but hmm.
still do that, kain jarang tapi tak pakai kain dalam.
baju jarang tapi tak pakai inner or buat lininng.
aku? alhamdulilah mula pandai pakai kain dalam.
bukan apa malu kalau kain jarang then orang lain tengok.
lagi-lagi insan berjantina LELAKI. itu dosa yea.




kepada kawan-kawan tersayang dan buat diri aku sendiri
pelihara aurat mu untuk suami mu :)
dia lebih layak ke atas kita.

1 orang sedang senyum kucen:

:: cekodod :: said...

weh,letak gambar byk2
nice entry
btw,aku balik ni kena marah sebab pakai baju tak tutup lengan
huwaaaaaaa