Monday, October 24, 2011

alhamdulilah ya Allah

assalamualaikum...


hai and hai. I'm sorry if long time do not post anything for my blog but ada lagi ke orang nak baca? haha its okay just post when I totally free. I've a story, lets start. ukw? aku SANGAT kagum dan bangga because have a mother like my mum. why? because mak sangat kuat dan tabah menjaga family ketika ayah tiada *okay I'm start cry. I know if some people say 'alaa memang la dah tu tugas parents to care their family' but mak differently mother. aku tengok tadi mak tak nangis pun bila salam ayah but aku? haha I'am crying when hug my father! and aku paling lama peluk dan nangis compare dengan my sibling. wehhh Atiqah awak tu KAKAK SULUNG ok, then do I care? idk why I'm the seorang yang mudah tersentuh jiwa and idk since when I behave like this. my close friend cakap aku seorang yang kuat but hakikatnya aku sendiri yang tau betapa 'kuatnya' aku untuk diri sendiri.


ohh yaa, semoga ayah selamat menjalani ibadah haji di sana dan mendapat haji mabrur insya'allah. doakan anakmu yang sorang ni menjadi tabah after this. jaga kesihatan di sana ayah! i love you so much!


semakin hari aku hidup seperti tiada arah tuju, apa yang aku lalui hari-hari seperti mengikut apa yang telah di rancang, bukan seperti merancang. ahh please ignore it sebab aku hmmm, ignore again.



p/s : maaf entry serabut sebab tengah hujung bulan, kbye!

4 orang sedang senyum kucen:

Fitri Senin said...

ye..cm tu la perasaan kita..bila lagi kita anak sulung..
mcm fit mula2 mak abah g haji..mak abah siap tinggalkan wasiat..

Fafa Adnan said...

alhamdulillah.
parents fafa xdpt lg panggilan haji.they hope it soo much.
doakan parents fafa dpt pnggilan next year kayy. (:

Anonymous said...

buat lah bersabar yea you ! jangan la jadi kebudak budakan sangat haha

miss senyum said...

fitri : tu la, sama la before pegi pun ayah dh pesan mcm2 suruh jaga family, aishh sedihh

fafa : alhamdulilah fafa dpt jgk my dad pegi, insya'allah ada rezeki dorg nti :)

you : bila plak jd budak2 hah? tgh bersabar la ni