Thursday, December 15, 2011

hijau serindit

I know you are workaholic person, cara you kelam kabut while doing your work sangat comel ok. Fine la you cakap setiap patah perkataan yang keluar dari mulut I ni comel. Even 'angkuh' tu bukanlah satu perkataan yang comel bagi I. I like the way you smile. Arghhh senyuman you mencairkan hati I. You sempoi, I tak pernah tengok you moody, every time kita jumpa you mesti sakat I, even I sakit hati but I like the way you treat me. Idk kalau yang I dah jatuh hati dengan you, you layan I dengan baik. You care of me too much. Firas mengenali diri you dari hari ke hari membuat hari I lagi bermakna.


'jangan buat benda yang tak ada tujuan Firas'













p/s : fuhhh I'm in love with this character in novel Baju Melayu Hijau Serindit. Firas and wardah :) simple story but full of love!

1 orang sedang senyum kucen:

:: cekodod :: said...

alaa tyqa dah baca eh..mcm besh je kan