Sunday, November 7, 2010

tiba-tiba

hurmm suddenly teringat dekat my girl dolu-dolu.
hek hek iaitu member di SMK BANTING laaa.
ohh rindunya kat tyra, kya, syafa, lina, aizee, hani, anis, kem, qilla
huwaaaaaa rindu kat korg sangat-sangat laaa  :(
teringat pulak time kat hostel bagai huwaaaaa.
teringat bila weekend kita bangun lambat then outing sesama :)
mengedik-gedik kat dewan makan *act tengok junior ngada2 *tak suka
lepas tu bila malam lepak sama-sama sambil gosip *i loikee HAHA
huhu serioulsy rindu gila that time :(
and now kita semua dah jarang jumpa right? *busy masing2
plus syafa pun dah takde kat malaysia * study overseas tah bila balik :(
bila la kita boleh lepak balik macam dolu-dolukan?
and masa berlalu begitu cepat, dan mungkin dalam masa terdekatt
ada di antara kita yang akan berkahwin right? i think hani kot HAHA.
nasib kau la hani, tak pun kem kot tak pun tyra kot HAHA.
alaa rindukan korg jugak *tak dapat di bendung tiba-tiba










p/s : esok exam good luck tyqa  :)

13 orang sedang senyum kucen:

Anonymous said...

Tah tah u yg kawin dlu tk sygg haha

tyqa said...

haha org dulu eh? ok jgk tu

mar yanie said...

gudlarx exam yer..tb2 nk comment nk ckp sy penah jd cekgu ganti kt smk banting 2 bulan..:D

tyqa said...

mar yanie : thanks miss, ohh really? thn brpe teaching at there?

Anonymous said...

rindu kaw

mar yanie said...

baru je sebelum raya baru ni..start bln 7 tamat bln 9..ganti cekgu nor fari ikmal..:)

tyqa said...

anony : miss u too btw spe nie? HAHA.

mar yanie : ohh ok ok

NurAzlan said...

smk Banting ? wah dah dekat tuh ~ hrmmmm ... dok banting gak ke ?

tyqa said...

NurAzlan : yep smkb, nope skola jew kat situ duk klang :)

NurAzlan said...

y soklah kat si2 ? klang ngan banting kan cam jauh jerk ~ heheheh

tyqa said...

ohh ayah yg anta kat situ :)

Tyratyra said...

deyy ada pulak aku kawen dulu.
hahaha lawak lawakk.

anyway,
i miss all of u a lot too !!

tyqa said...

Tyratyra : haha benda kalau btl pn ok jgk wehahaha miss u too syg