Wednesday, December 15, 2010

siapa saya in 5 years from now?

HOW DO YOU SEE YOURSELF IN 5 YEARS FROM NOW



ini di tag oleh si cantik saya miss cekodod pisang :) muahaha.
ok berdasarkan planning life 2010, dalam masa 5 tahun 
akan datang saya akan berkahwin. tetttttt, ada lagi planning yea.

kahwin tu bak kata En.Fauzi personal sikit hehehe :)
ok berharap dalam 5 tahun akan datang saya inginkan :


1. kerjaya dan education yang terbaik *gaji < RM5000 HAHA.
2. menjadi hamba Allah yang lebih istiqamah dalam ibadah :)
3. menjadi anak yang baik kepada my parents (sy kan nakal)
4. have husband tercintaa or be tunangan orang :) muahaha *gatal!
5. ada aset sendiri paling koman sebuah kereta dan sebiji rumah
6. menjadi kakak yang lebih bertanggungjawab *baikkan HAHA
7. semoga 5 tahun akan datang saya tetap menjadi Nur Atiqah :)










i need to recovery my life  :(






3 orang sedang senyum kucen:

:: cekodod :: said...

sistem da sepuluh ribu..xkan gaji 5 ribu je kot..haha

haidi takeAfoto said...

atikah..gaji >5000 le bru bez..hehe

sy doakan sume tu atikah leh achieve ek..amin..nti dah kaye jgn lupe sy ek...

hoh dah gatai dah tu..bile nak kwinnye??hehe dah ade calon ke?heheh

miss senyum said...

cekodod : wahhhh i up lagi beribu-ribu -.- haha

haidi : hehe thanks haidi, alaa ckp jew. calon? ada ada :)