Tuesday, December 14, 2010

wakenabeb version 2010

ok pukul 8.35 aku dan housemates bersiap-siap dan solat sebelum keluar untuk mengisi perut yang menyanyikan lagu 'kami yang kosong'. heh?


ok done aku pun selesai solat isya' then kuar makan :)
dalam kereta *keadaan terkawal sebab masing-masing lapa :)
dah sampai duduk then take order then borak-borak.
makanan sampai kami pun *horayyyyy nyum nyum  :)
masing-masing makan but siapa yang order tomyam
kesian kat korang wehh *pedaskan? i know, sabar ye.
dah abes makan semua bayar then blahh *dah kenyangkan :)
before that kereta nisa (aku, naz, nurul, mira) singgah kedai
tanah lesen beli ais dulu. miraa yang nak beli ais muahaha.
tinggalla kereta naim (zaty, wani, patin) kat belakang.
sebab dorang beli hape tah lagi. *topup kowt heee  :)
dah sampai rumahh tiba-tiba 'weh tunggu aku jap' - naz
ktrg pun tunggu la dalam kereta sebabnya mira buka pintu
then tutup balik nisa pun sama. oleh itu tunggula dalam kereta.
tambahan sebabnya kunci rumah dekat kereta naim *patin pegang.
bape minit tunggu tak sampai pastu 'eh dorang dh smpai'.
so cepat-cepat sorok diri dalam kereta, muahaha gegar kereta wehh!
'shhhh diam wehh' ok masing-masing diam tapi kereta still gegar
sebab aku dan nisa tahan gelak gila-gila. *tk pena macam nie!
dekat setengah abad bersamaan setengah jam dalam kereta
tunggu dorang (zaty, patin, wani) yang balik cari ktrg. hide and seek.
tapi no response either text msg or call or missed call from them :(
'takpe-takpe tunggu' kata mira. so tunggu la lagi dalam kereta.
wehhh sumpah no response. tiba-tiba 'wehhhh ada org dtg!'
'cepat-cepat sorok senyap wehhhhh' *dunia kelam-kabut HAHA.
gegar buat kali ke berapa kereta sebab gelak dan gelak muahaha.
ok duduk lagi dalam kereta tiba-tibakan 'wehhhh kuar la cepat!'
'korg nih jgn la main-main mcm nie, korg nih'. zaty dia panggil ktrg.
sumpah takut wehh sebab naik atas kena marah dongg huhu!
but still chill, ada hati lagi nak gelak tapi takde mood kowt  :(
yela dorg marah ktrg main hide malam-malam macam tu kan.
muahaha kepada yang berkenaan kami mintak maap oke  :(
baru nak main  dengan korg, nak gelak-gelak malam semalam.
actually ada kisah lepas zaty panggil ktrg naik atas (horrorrrr).
THE END..............................................................................

#moral story - jgn main hide and seek malam-malam. nti ada 'org'
lain joiin okeh.


*summary :
1. yg dlm kereta smlm ini adalah pengalaman gegar yg best!
2. yg cari ktrg smlm mintakk maap kalau bt korg susah :(
3. nisa naz nti main waktu siang lahh pulakk ngehngeh  :)
4. kpd syg nti dh kawen org tk main dh hide and seek ok :)
5. wehhhhh comel jep gelak-gelak dlm gelappp :)












4 orang sedang senyum kucen:

:: cekodod :: said...

wakakakakakakaka..gila besh..suam seram kuku gituuuu

zaty said...

bergetar-getar aq mlm td.....btl weyh.....x yah la kuar mlm mkn lg....so horror.....

Anonymous said...

apa ni syg? haha

miss senyum said...

cekodod : HAHA tau tkpe gler best!

zaty : maap zaty :(

sygg : apa? main sorok2 nk joinnn?