Thursday, March 3, 2011

kunci kebebasan sudahhh :)

hye readers, assalamualaikum world :)

wahhh terlalu cepat masa berlalu tahun berganti tahun dan cukuplah 21 tahun hari ini (yesterday). maakkkkkk saya dah 21 tahun laa -.- usia bukanlah penghalang HAHA * trademark safi rania ngeh ngeh. ok pukul 12 malam tadi (2 mac) 'tqa happy birthday' from zaty and ahli embah's house thanks si cantik saya semua. then berpusu-pusu wall post di FB masuk. thanks juga wani for belanja breakfast pagi tadi, thanks juga kat classmate yang wish. hah ma and adik thanks a lot for msg pagi tadi will be miss all of you :( and malam tadi thanks again buat si cantik saya semua because chocolate cake tu terharu i nyah HAHA. thanks yea all of you, dan tak putus-putus wish birthday di FB thanks thanks again. oke penat nak reply macam artis dah HAHA thanks too all semalam and it's sweet 21 for me :) dan sempena usia 21 tahun ini beberapa wish list dari saya untuk saya sendiri hee.


 :: semoga saya menjadi anak yang solehah dan mendengar kata ibubapa.
:: semoga saya menjadi wanita yang solehah dan menjaga diri dan aurat untuk suami.
:: semoga saya menjadi manusia yang solehah dan menyenangkan hati orang lain.
:: semoga saya menjadi bakal isteri dan ibu yang solehah.
:: semoga saya berjaya di dalam hidup dunia akhirat.


ok solehah menjadi wish list utama saya, selamat menjadi wanita solehah atiqah.

5 orang sedang senyum kucen:

Anonymous said...

4 tahun lagi sayang? haha

miss senyum said...

haha yelaaa 4 tahun lagi (kelip-kelip mata kat you)

EZAN IDMA said...

hepy belated befday :) romantiknyee :)

Anonymous said...

jgn nak kelip sangat la kan sayang

miss senyum said...

ezan : hehe thanks yaa, romantik? biase je hehe

syg : haha yelaaa org lg kne