Monday, April 18, 2011

seserabut in 2 weeks -.-

assalamualaikum and hello readers...


direct on je la, aku sangat-sangat serabut dalam 2 minggu ni, but i'm still cool yaww hikhik. study hard hard untuk get best result, memang best sebab this semester didn't get any tips from our lecturer and most important schema soalan dorang kata MAYBE yea maybe berubah. damnn -.- hopely this semester pointer tak jatuh and get flying color, memang cuak giler sebab i'm in last semester  :)  senyum sampai ke telinga lah aku. 

for silent readers, for follower, for people yang tinggal jejak and blogwalking to my blog sejuta terima kasih saya ucapkan. minta maaf andai 2 weeks ini saya tidak sempat membalas entry, meng'komen' entry anda yang best-best tu huhu, meng'follow' anda yang awesome tu. sekali lagi minta maaf yea adik-adik, kakak-kakak, abang-abang  :) oh yaa keep reading and keep in touch in senyum-senyum yaa :)

buat WARGA POLITEKNIK SULTAN IDRIS SHAH (PSIS), best of luck for final exam this semester yea. buat elok-elok ang get flying color chaiyokkkk! buat classmate DIP 6B saya doakan kamu semua berjaya in last semester ini  :) kepada student IPTA and IPTA jugak best of luck for final  :)


3 orang sedang senyum kucen:

:: cekodod :: said...

jom study! mari study! semangat nak study!

Anonymous said...

okeh sayang good luck ur final, buat yg terbaik tak guna jugak if org remindkan you if u sendri takde usaha, so buat elok2 baca doa smua tu keh, i love u too heee sayang you la

yaya_flanella said...

gud luck! <3