Wednesday, June 15, 2011

cantiknya bulannn :)

assalamualaikum and hello reader...


semalam submit resume konon-konon apply for guru ganti je la. ok done! tapi guru besar ask me 'jadi guru tetap nak tak?' err err nak kata pengalaman tu memang tinggi menggunung la aku ada *setakat ABC 123 bole laaa ustazah sobsob, menyesal tak belajar Tajwid dengan Bahasa Arab betul-betul. sighhhhh


lately nie hidup tak keruan, tak tenang langsung bila pagi-pagi buka mata dan semua anggota badan mula bergerak. mengada-ngada lahh kalau time tidur baru rasa nak tenang. *kesian empunya badan malam-malam kena tinggal macam tu je bila texting aku, sorry sorry   :)


facebook, blogspot semakin tersasar jauh penyampaiannya. draft dekat blog aku yang aku simpan yang aku rasa macam sayang nak 'PUBLISH POST' tu semuanya dah HILANG! a'ah hilang dah semua, bilaa sedih aku nak baca apa? sobsob  :(


junior aku baru-baru nie add aku, nini nama dia. ukw? dia dah tunang, amboiii langkah bendul ye dik? haha kahwin nanti jemput akak okay. kawan-kawan bila korang semua nak kahwin? cepatttttlaaaaaaa hahaha.


aku tau, stalk orang tu dosa. tapi kadang-kadang aku buat jugak bila rasa diri unsecure. tapi tapi betulll laaa aku tengok je dia buat apa bukan pi jaja cerita dia satu dunia. okaylaahh aku cuba buang sifat tu. DOSA kan? korang-korang pun dahh jangan jadi stalker yea nanti mak kita marah, bila mak kita marah Allah lagi marah *nada budak kecil perempuan yang mengada-ngada sambil ikat tocang dua sambil pegang lolipop


lastly jenayah membawa padah, stalker membawa ermmm, sakit hati je dapat. sekian.





p/s : nak cendul mintak-mintak ayah belikannnn. kempunan gler tau.

4 orang sedang senyum kucen:

yaya_flanella said...

saya stalk awak selalu. dosa la saya ni? T___T

miss senyum said...

yaya : haha janganlah macam tu, saya pun selalu stalk awak *err kantoiii

:: cekodod :: said...

cian dye nak makan cendol..hehe..seronoknya tyqa dapat jd cikguu

naz said...

hahaa stalker rupanya awak ni. bahaya saya rasa sekarang