Thursday, June 23, 2011

Selamat Pengantin Baru :)

assalamualaikum and hello readers...










Selamat Pengantin Baru Raja Syafikah dan Suami  :)




 # ini batch sekolah rendah dulu-dulu, kiranya Raja ni first bride di kalangan kami  :)
# sampai je wedding terpegun kawan sendiri dah kahwin beb ;)
# aku suka tengok pengantin lama-lama, orang lain borak dengan pengantin aku duk tenung pengantin.
# hokayyy my mum cakap husband Raja ni handsome jugak, amboiii ma hint ke apa tu.




akhir kata semoga menjadi isteri solehah dan bakal ibu yang bertanggungjawab  :)
banyak bersabar menempuh alam hidup yang baru sayang.




p/s : err aku bila lagi nak kahwin? haha boleh habis belajar nanti terus kahwin? awal sikit  ;)

4 orang sedang senyum kucen:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

selamat pengantin bru buat mereka.
semoga terus berbahagia hingga akhir hayat.

yaya_flanella said...

ittew nak kawen jugakk. XDD

enyheartsdiamond said...

selamat pengantin baru buat mereka :D

naz said...

saya pun nak kahwin haha