Tuesday, August 9, 2011

she



seorang yang kurang sabar apabila seseorang kurang ajar dan seorang yang kurang minat apabila seseorang kurang perhatian



she not perfect to another but she want another perfect as well if she give what she have to them, so please she begging to another. please be good at every time every day. she love when them be good and intelligent as well, pray to Allah for them.




p/s : someone tell to me that i'm not in good emotion because girl things. but I deny that, yes saya garang tak bertempat dan seolah-olah tak dapat dibendung. harap-harap emosi ini hanya sementara supaya anak-anak di Malaysia tidak menjadi mangsa cubitan saya!










5 orang sedang senyum kucen:

Anonymous said...

takyah la nak cubit2 dah sayang, bkn mcm tu cara nak didik anak orang, you ajar je mcm biasa, smp satu tahap dorang akan menyesal tk dgr u mengajar, plus if you guna cubit n mara buatkan budak benci u n sengaja lg buat u bengang, trust me, org dulu mcm bdk2 tu jgk.

:: cekodod :: said...

syg,kawal tangan tuh..huhu..nasib baik tgn dye terkawal dulu dulu

miss senyum said...

syg-sygkuhh, kdg2 tak bole control tangan tu :( btw syg, org tak dpt la nk selami jiwa bdk2 yg hyper lagi nakal tu :(

hamzah ian said...

aku lg suka kalau hepi2 je slalu.. hehe

yaya_flanella said...

kdg2 geram mmg laju je tangan. tapi kat adik sendiri la. kalau kat anak orang, berhenti terus. kang kena saman pulak. hee