Saturday, September 17, 2011

JANGAN TANYA

assalamualaikum and hai.



hmmm err kalau ada orang cakap aku bodoh, memang aku pancung itu orang! haha. hmm aku SANGAT SERABUT AYAM! malam tadi aku bangun aku buat solat istikharah. dan sekarang aku tak tau keputusan aku ni berdasarkan petunjuk dari Allah atau perasaan aku semata. aku macam nak tolak keputusan ke UIA tu. ok fine korang boleh cakap aku ni tolak rezeki tapi tapi I have no feeling to continue la plak. bukan untuk selama-lamanya tapi untuk kali ini sahaja.

1 orang sedang senyum kucen:

Fitri Senin said...

Buat yg terbaik utk diri sendiri dan bkn utk org lain