Monday, September 19, 2011

when she hug me ;(

patutnya happykan dah dapat continue study again, tapi aku ni pelik teramat! start dari result keluar until today I was like lost. macam bodoh perasaan ni, syaiton mana tah duk bersarang dalam fikiran aku. starting last thursday aku duduk je sorang musti aku nangis macam orang hilang laki hmmm. tapi tadi aku betul-betul touching wehhh, mak peluk aku dia usap belakang. aku macam cool tapi tiba-tiba aku rasa mak menangis, and I was crying tak hingat duniaa beb! sobsob sedihnya bila sorang-sorang, dah laaa sorang-sorang. ya Allah I know You the best creator!



p/s : cepatla berlalu 4 tahun ni :')

2 orang sedang senyum kucen:

Anonymous said...

ini u akan kenal siapa, dont worry, you mesti dpt ramai kawan punya, cuba belajar berdikari sikit, you tu sulung cuba jgn nak bmanja ngn ma lg

:: cekodod :: said...

be strong ye syg :)