Tuesday, November 22, 2011

end of the month

assalamualaikum..

hai, hmm well nothing necessary to post actually. but since for long time I dah tinggalkan my diary, nak tak nak kalau tengah end of the month, this blog la jadi mangsa aku. lagi bape hari dah nak masuk bulan December and end of the month December jugak dah start final exam, (for student CELPAD only). so aku pun makin tingtong dengan English yang kononnya semakin hari belajar semakin hebat la. ye dak? but for me its getting worse. fine its really hurt my heart, tengok je essay yang aku submit mesti ada je salah, bukan sikit but each paragraph. dan aku harap dari kesalahan tu, I'll improve to apply in real exam. aku text ayah tadi, aku harap sangat dia doakan supaya aku exit this semester, not just exit but apply setiap yang aku belajar ni for future. aku harap jugak my classmates exit, all of you. serious aku tak kuat kalau fikir benda ni je, aku tau aku tak bole bergantung harap dengan manusia, Allah itu sentiasa ada untuk aku. usaha, doa, tawakal.



p/s : jangan terlalu mengejar dunia kalau amalan akhirat itu hanya sekadar pepasir di persisiran pantai yang kadang-kadang di tengah dan kadang-kadang di bawa arus ombak.

- my bahasa Melayu pun macam getting worse.

1 orang sedang senyum kucen:

:: cekodod :: said...

ok lagi ah..aku boleh paham ape kau tulis ni..keep working on it bebeh