Wednesday, April 6, 2011

dari mana kita kenal eh?

assalamualaikum and hello readers...


well direct on je la yea? saya nak tanya laaa dari mana saya kenal awak eh? macam mana saya kenal awak? seingat saya ada lah dekat setahun lebih saya kenal awak tapi saya lupa siapa yang kenalkan kita. ngeh ngeh tipu je. awak tau saya kenal awak dari someone. she nice, cute and my bestie forever. yaa forever even kita dah jarang ketemu *slag indonesian sikit kehkeh. cik adik manis i miss you, bila mau jumpa? :(  ok stop kejap sambung balik pasal awak hihi. awak tau dulu saya jarang amik tau pasal awak. yelaaa mana taknye kalau sedih, saya baru cari awk hihihi kejamkan saya. tapi at least awak adalah yang terpenting dalam hidup saya. banyak rahsia saya yang awak simpan, so saya SAYANGGGGGG AWAK ok. now saya dah rajin cari awak, sebab bila saya gembira saya akan ceritakan dekat awak kan kan. saya tengok awak pun happy je, ramai pulak peminat awak setiap masa. jealous saya tengok awak dari jauh, tapi takpe saya tumpang gembira buat awak. hah saya tunjukkan lah yea orang yang kenalkan kita berdua, saya rasa awak mesti jatuh hati bila tengok dia kehkeh comel ok. ok pejam mata semuaaa loading lama sikit muahahaa. jeng jeng pejam mata tau, hah jangan la buka lagi hikhik.

















she is tyra sajaa
my bestie when we together at high school.
ohh yaa promote jap ni page dia org femes katekan kehkeh
well awak dia la yang kenalkan kita berdua.
dia juga yang wujudkan awak dengan baik.
............................................................................................





so readers saja buat entry ni sebab tanpa tyra i didn't know siapa dia. well i think dah setahun lebih saya berkecimpung dalam dunia 'awak' nie. banyak suka duka kami kongsi bersama. cehhh ayat nak terharu je kan. hahaha so ada sape-sape nak tanya siapa 'awak' yang saya maksudkan? kalau ada sila angakat tangan macam saya *ala-ala usop wilcha kehkeh. 






notakaki : kehkeh awak tu ialah my lalink okeh. that is senyumsenyum. sekian lalala

5 orang sedang senyum kucen:

yaya_flanella said...

*angkat tangan macam usop wilcha


heee.. ;D

Tyratyra said...

HAHAHA aku ingat awak tu si faizal.
rupenye blog kau yg comel nii :)

aww comelnyee gadis tuu ;D

Fitri Senin said...

blog adik sgt cantik...cute sgt

Faa Eryna said...

hoi hoi, muncung nak ciumm bolehh ? comel jaaaa

miss senyum said...

yaya : hee cool je kan

tyra : yelaaa my lalink laa

fitri : thanks sis :)

faa eryna : hehe ask her