Tuesday, April 5, 2011

perempuan ni cantik pada pakaian ke?

Assalamualaikum and hello readers...


welcome back on senyumsenyum talk show ngeh ngeh. ohh yaa hari ini kita akan membincangkan topik agak hangat PEREMPUAN DAN KECANTIKAN!!!! well lets get started yaww. sudah menjadi lumrah kehidupan di dunia perempuan vs shopping, perempuan vs fesyen, perempuan vs perempuan oppsss sensitip here kehkeh. baiklah jika kita lihat lately ni ramai si cantik dunia seakan-akan mengejar pofulariti menjadi tatapan umum lebih-lebih lagi pada laman sesawang yang sesak trafficnya setiap masa seperti facebook, myspace *itu zaman dolu-dolu kot kehkeh, twitter *tah i think its most on twitt la babe and anything yang orang boleh tengok kecantikan anda semua. direct on la contoh seharian kalau someone tukar DP facebook dorg yang *wahhhh meletup nyahh. then tak sampai 5 saat iklan free di home korg akan naik setelah miss cantik *nama samaran and 5 others friend changed their profile pictures. and and korg pun cepat-cepat klik gambar tu then leave comment like 'wahhhh cantiknya awk ni' or 'cun laa' or 'sweet killer, *ayat ninisa' or 'comel laa' or ayat-ayat berbaur puji-pujian laa. memang la korg cakap cantik sebab owner DP sudah awal-awal mengedit supaya gambar tu so that look bombastik kebabomm muahahaha. tapi korg perasan ke tak cantik tu merangkumi apa? yelaa kadang-kadang bila tengok orang cantik ni sekali pakej pada tubuh badan dia. means cantiknya shawl awak pakai, cantiknya sebab PAKAIAN dia tu sesuai laaa. so that termasuk muka dia plus pakaian yang dipakai ketika itu menjadikan dia perfect awesome nyahh. maknanya dekat sini perempuan ni cantik pada pakaian ke? jom kita usha gambar-gambar feveret ladies yang bagi saya sangat cantik.





hana tajima
---------------------------------------------



maria elena zarul
---------------------------------------------



yunalis zarai
---------------------------------------------

*sumber from grandpa google kehkeh



point here kalau saya puji mereka ni maknanya saya sertakan sekali cantiknya dia dan pakaian dia kah? i think most of people act like that too. betul laa cuba korg search nama-nama yang hot dekat facebook korg. alaaa yang agak-agak friends tak nak beribu-ribu tu. dorg hot ok, sebab cantik. tak kira depends on natural beauty ke, drees up dorg ke yang penting ciptaan Allah ni cantik-cantik belaka kan kan. tapi lagi cantik kalau ciptaan ni hanya tatapan suami jeng jeng. dan lagi cantik kalau akhlak kita mencapai kesopanan seorang wanita dan hamba Allah yang solehah. sekian, wa'salam.






5 orang sedang senyum kucen:

syairahmohdanuar said...

gadis gadis atas nie mmg cntik sgt kann x)

yaya_flanella said...

apa je yg tak betul dalam kata2 awk syg? hee. :)

Anonymous said...

yea tak make up lagi cantik, klau cantik payah pulak, ada je nk usha you nnti haha, sayang you

Faa Eryna said...

eh, ikhlasnya bf u ;) kadang kadang lelaki lagi suka natural beauty seorang perempuan ;)

miss senyum said...

syairah : yepyep *sambil angguk kepala ;)

yaya : hee love you more

sygg : haha baik incik syg

faa eryna : haha yes he be truth