Thursday, May 19, 2011

tiada lain hanya alhamdulilah :)

assalamualaikum and hello back  :)


alhamdulilahhhhhhhh sangat-sangat! ok walaupun tak mencapai target ke arah tu tapi akhirnya aku...


yeahhh boleh la lepas ni terus blah dari malaysia ye dak? haha ada hati padahal agak kecewa gak ah kan  :( dah tak payah nak buat ayat macam ni lagi tqa, dah TERLAMBAT! ulang lagi sekali terlambat sobsobsob  T_T

'klau baca buku hari tu mesti tak jadi mcm ni'
'klau study awal-awal mesti bole score lagi'
'klau dan klau :( '

takpe la dah rezeki dapat yang ni redha je la *ayat sedapkan hati. at least aku bole move on future dengan baik without repeating, yang tu lagi penting  :)  thanks ya Allah, alhamdulilah sekali lagi  :)  awal aku bangun hari ni  :)  cuak punya pasal mintak diberi ketenangan sebelum check benda alah ni. alhamdulilah.


p/s : aku dah benti keje semalam  :) tapi rindu budak-budak tu  :( will update this entry later.

3 orang sedang senyum kucen:

:: cekodod :: said...

besh nyaa..da boleh tgk result lah..aku xtgk lagi..ohh tyqa da benti ke syg? hmm..xpe xpe..biasalah hidup

cik hemo hemo said...

chill la kak. ade hikmah tu. btw, tahniah !! :))

naz said...

tahniah setelah bersusah payah :)