Friday, July 15, 2011

dear atiqa

assalamualaikum...

maaaaaak huhuhuhu. tak se'excited' mana tunggu result tu tapi when the day come aku berdebar-debar. takut kecewaaaa and the result is aku memang kecewaaaaa. sedih tahap aishhh tah laaaa. aku sedih sangat-sangat sekarang. macam nak nangis depan mak ayah tapi malu. ya Allah tabahkan aku. sedihhhhhhhhhhh. aku tak nak nangis but when i called nisaa she crying sebab her grandmother sudah meninggal. inalilahhh, lagi aku sedihhh bertambah-tambah dengan keputusan tu :'(



p/s : i get calling from that scholl, should i go? tapi macam kesian kawan ayah. tapi sekolah adalah terapi terbaik saat-saat aku jatuh. be strong atiqah.

4 orang sedang senyum kucen:

Fitri Senin said...

Tmpg lalu...tp nk tanya knp ye? Knp ssh hati? Apapn sbr ye..tabahkn hati..doa byk2

:: cekodod :: said...

hi teacher atiqah :)
budak budak tu terapi

Anonymous said...

you boleh sayang dont worry :)

miss senyum said...

fitri : mcm2 was happen to me la dear :(

cekodod : terapi bt sy marah hikhik!

syg : thanks baby :)